Szállítási információk

Szállítási információk

Szállítási feltételek

Kedves Vásárlónk!

A webshopunkban leadott sikeres megrendelésről egy e-mailt küldünk.

A rendelés leadását követően ha utánvétes módot választottál, összeállítjuk a csomagod. Átutalásos fizetési mód esetén azután, hogy kifizetted a termékeket, összeállítjuk megrendelésed.

Ha kész van a csomagod, arról szintén küldünk egy értesítő e-mailt, amelyben jelezzük, hogy a csomag kiszállítás alatt van, és a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

A munkanapokon 12 óráig leadott megrendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak, aki a következő munkanapon próbálja meg kézbesíteni a csomagod. Ha bármi probléma merülne fel a megrendelés feladásával kapcsolatban, akkor telefonon, vagy e-mailen felvesszük veled a kapcsolatot.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

A házhozszállítás díja Magyarország területén a GLS futárral 1190Ft + ÁFA, az MPL futárral 1567 Ft +ÁFA.

Nettó 15 000 Ft feletti rendelés esetén ingyen kiszállítjuk megrendelésed!

Magyarország területén a webáruházunkban megrendelt termékeket a GLS futárszolgálat munkatársai szállítják házhoz. A kiszállítás munkanapokon 8 és 17 óra között történik, ezért azt ajánljuk, hogy olyan címre kérd a szállítást, ahol ebben az időszakban biztosan tartózkodik valaki, aki át tudja venni a csomagod.

Egy értesítő e-mailt küldünk arról, hogy a csomagodat a futárszolgálatnak átadtuk, vagyis a csomag szállítás alatt van. Az e-mail megérkezését követő 24 órán belül várható a csomag házhoz szállítása.

Ha azt szeretnéd, hogy a megrendelésedet ne azonnal, hanem pl. a hónap végén, a szabadságod után stb. dolgozzuk fel, akkor ezt jelezd nekünk a rendelés során a Megjegyzés rovatban.

Kérlek a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt vedd szemügyre, és ha sérült, vetess fel jegyzőkönyvet, vagy ne vedd át a csomagot, és a probléma megoldása érdekében hívd ügyfélszolgálatunkat. Reklamációt az esetleges sérülésekről az átvétel után jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban elfogadni!

BANKI ÁTUTALÁS

Amennyiben banki átutalással szeretnél fizetni, az utalást követően kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a +36 70 466 0114-es telefonszámon vagy az info@thermoszalag.hu e-mail címen, hogy le tudjuk ellenőrizni az utalás tényét és a csomagod minél hamarabb feladhassuk neked.